VSC Betoane

Servicii adaptate proiectului tău

La VSC Betoane ne mândrim cu furnizarea unei game extinse de servicii de construcții, fiecare personalizat pentru a întâlni cerințele exacte ale clienților noștri din Pitești și Argeș. De la livrarea atentă a betonului și pomparea precisă la executarea impecabilă a pardoselilor elicopterizate, ne asigurăm că fiecare pas al proiectului tău este susținut de expertiza și dedicația echipei noastre. Descoperă cum serviciile noastre complete pot contribui la succesul construcției tale.

Servicii beton Pitești Argeș

VSC Betoane oferă servicii complete de betonare, de la livrare la finisaj, asigurând calitate și durabilitate pentru fiecare proiect.

 

Transport beton

Transportul betonului în șantierul beneficiarului se face cu AUTOBETONIERE de capacitate 10 mc, 8 mc și 7 mc și este securizat prin sigilare la plecarea din stație și cântărire.

Servicii pompare

Pomparea betonului se face cu 2 AUTOPOMPE de 43 m și 36 m și cu 1 pompă staționară cu o coloană de 80 ml.

Pardoseli elicopterizate

Execuție pardoseli industriale:

  1. Pregătire suprafață de turnare/trasat cote cu nivela Laser;
  2. Turnat beton grindă vibrantă
  3. Elicopterizat beton/periat beton;
  4. Quarz;
  5. Tăiat rosturi de dilatare.

Laborator gr. 2

Pentru toate produsele livrate emitem Rezultate Compresiune RC 28 zile și declarații de conformitate. Testele sunt efectuate în Laboratorul de analize și încercări în construcții VSC dotat după ultimele standarde Europene și autorizat de Inspectoratul de Stat în Construcții.

Înțelegem că fiecare proiect de construcție este unic și necesită o abordare personalizată atunci când vine vorba de alegerea betonului potrivit. Din acest motiv, prețurile betonului nostru variază în funcție de specificațiile tehnice ale amestecului, modalitatea de livrare, utilizarea pompei de beton și alte variabile critice care influențează costul final.

Nu afișăm prețurile pe website, deoarece dorim să oferim fiecărui client consultanță tehnică specializată. Aceasta ne permite să evaluăm în detaliu nevoile proiectului dumneavoastră și să recomandăm soluția ideală de beton care să corespundă atât cerințelor tehnice, cât și bugetului disponibil.

Pentru informații detaliate despre prețuri și pentru a discuta despre specificațiile proiectului dumneavoastră, vă invităm să ne contactați telefonic sau să ne vizitați la sediul nostru din Albota. Echipa noastră de experți este pregătită să vă asiste în alegerea celei mai bune opțiuni de beton, asigurându-vă că fiecare decizie contribuie la succesul și durabilitatea construcției dumneavoastră.